Питання і відповіді про вакцинацію

Теми:
Для освітян вийшла збірка запитань та відповідей про вакцинацію проти COVID-19

Збірник про вакцинацію освітян

Готуємо учнів та працівників до безпечних канікул: РЕКОМЕНДАЦІЇПрацівники закладів освіти — одна з пріоритетних груп населення, яких зараз щеплюють проти COVID-19 в Україні.

Для того, щоб кожний педагогічний працівник зміг зробити свідомий вибір і захистити себе від коронавірусної хвороби, Міністерство охорони здоров’я разом з ЮНІСЕФ створили для освітян збірку відповідей на найпоширеніші запитання про вакцинацію проти COVID-19.

Збірка «Освітянам: запитання і відповіді про вакцинацію від COVID-19» містить відповіді на ключові запитання про вакцинацію та про те, які вакцини використовуються в Україні, як вони діють, які можуть бути реакції на них, про те, коли та як можна щепитися людям з різними супутніми хворобами та тим, хто вже переніс COVID-19.

Зокрема, у збірці зазначено алгоритм запису педагогів на вакцинацію та інструкцію, як поводитися під час та після щеплення.

Документ створено та опубліковано за підтримки уряду Швейцарії.

Ознайомитися з електронною версією документу вже можна в прикріпленому файлі. Друковані примірники надійдуть до працівників закладів освіти по всій Україні.

Окрім того, МОЗ разом з партнерами раніше вже випустили збірки відповідей на запитання про вакцинацію проти COVID-19 для медиків і широкого загалу та для соцпрацівників.

Більше інформації про вакцинацію проти COVID-19 шукайте на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді