Перевірка ефективності діджиталізації

Теми:
Школам пропонують інструмент SELFIE, аби проаналізувати свою ефективність цифровізації

Оцінка ефективності цифровізації

Академічна доброчесність у школі: як розвиватиМіністерство освіти і науки України опублікувало на своєму сайті роз’яснення щодо оцінки ефективності діджиталізації закладу освіти завдяки онлайн-інструменту SELFIE.

SELFIE (Self-reflection on Effective Learning by Fostering the Use of Innovative Educational Technologies) — це безплатний онлайн-інструмент, який допомагає проаналізувати ефективність використання цифрових технологій у будь-якому закладі освіти.

Над створенням цього інструменту працювала Європейська Комісія, й сьогодні його вже використовують у 75 країнах світу. Цей інструмент передбачає опитування працівників та учнів школи.

Кожний заклад може зареєструватися на сайті Єврокомісії, дотримуючись простих інструкцій та підказок. Міністерство рекомендує заздалегідь усе узгодити з членами колективу й лише тоді реєструвати обліковий запис.

Після створення облікового запису закладу ви отримаєте доступ до додаткових роз’яснювальних матеріалів (посібника та покрокових інструкцій) щодо налаштувань SELFIE під власні потреби.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді