Розпочали доставку вакцини Pfizer для освітян

Теми:
Кількість вакцин складає 378 тисяч доз, завдяки чому зможуть вакцинуватись 189 тисяч працівників

Вакцинація освітян

Новий перелік лікарських засобів для медпункту: СКАЧАТИЗ 31-го травня розпочато масову доставку вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech до регіонів України, з метою здійснення процесу вакцинації працівників сфери освіти.

Як повідомляють у Міністерстві освіти і науки, загальна кількість вакцин для освітян складає 378 тисяч доз, завдяки чому 189 тисяч працівників сфери освіти зможуть отримати щеплення 1-ю та 2-ю дозою вакцини.

За даними Міністерства охорони здоров’я станом на 31 травня 2021 року, від коронавірусу вже вакциновано більш ніж 82 тисячі освітян України. З них понад 28 тисяч освітян, які залучені до проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Більш детальну інформацію щодо особливостей вакцинальної кампанії, типи вакцин та відповіді на запитання на сайті vaccination.covid19.gov.ua або за номером контакт-центру 0 800 60 20 19.

Варто зазначити, що міністр освіти і науки Сергій Шкарлет не виключив можливості того, що вакцинація вчителів у майбутньому може стати однією з умов для допуску до професії.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді