Неявка на ЗНО не вплине на результати інших тестів

Теми:
Неучасть учасника в одному чи декількох тестуваннях не вплине на результати інших тестів

Неявка на ЗНО-2021

Академічна доброчесність у школі: як розвиватиУ випадку неявки учасника зовнішнього незалежного оцінювання на одне або декілька тестувань не вплине на результати інших тестів, у яких учасник ЗНО візьме участь.

Таку інформацію повідомив виконуючий обов’язки директора Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко, відповідаючи на запитання учасників ЗНО під час вебінару, присвяченого темі проведення тестування.

«У сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання чітко зазначена та кількість предметів, яку ви обрали реєструючись. Результати ЗНО не залежать один від одного. І вони будуть дійсними, навіть якщо ви не з'явитеся на якійсь із предметів», — акцентував очільник УЦОЯО.

Зокрема, він порадив учасникам ЗНО взяти участь в усіх тестуваннях, на які вони зареєстровані.

«Але з огляду на те, що ви вже здійснили свій власний вибір, плануючи свою життєву траєкторію, я б вам радив все ж таки пройти тестування з усіх тих предметів, з яких ви зареєструвалися. Які б плани ви не будували на поточний або наступний рік, пам’ятайте, що сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання є чинними декілька років поспіль», — зауважив Валерій Бойко.

Окрім того, в. о. директора УЦОЯО наголосив, що чим ширше є набір предметів, з яких учасник пройде зовнішнє незалежне оцінювання, тим більшим буде варіативність життєвої траєкторії випускника і вибору закладу вищої освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді