Пріоритетом Міносвіти стане організація безпеки в освітньому середовищі

Пріоритетом Міністерства освіти в роботі з міжнародними донорами є відповіді на виклики війні

Організація безпеки освітнього середовища

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

У Міністерстві освіти та науки визначили пріоритет у роботі з міжнародними донорами та партнерами, а саме безпека освітнього процесу, як відповідь на виклики війні.

Таку інформацію зазначив міністр освіти та науки Оксен Лісовий під час зустрічі з делегацією Всесвітньої федерації профспілок «Інтернаціонал освіти». 

Зокрема, у процесі зустрічі обговорювалося питання безпеки освітнього середовища, впровадження реформ, співпраці МОН з міжнародними неурядовими організаціями.

«Пріоритетом коаліції з міжнародними донорами та партнерами буде безпека освітнього процесу, відповідь на виклики війні, відновлення пошкоджених і зруйнованих закладів освіти та аналіз і продовження реформ загальної середньої, професійної та вищої освіти», — наголосив керівник Міносвіти Оксен Лісовий.

За словами очільника освітнього відомства, МОН докладає зусиль для збереження педагогічних колективів шкіл, що перемістилися із тимчасово окупованих територій України, надолуження освітніх втрат, підтримки психологічної стійкості вчителів та учнів, а також відбудови освітньої інфраструктури, зруйнованої внаслідок повномасштабного вторгнення.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді