Курс про мінну безпеку встановив рекорд України

Онлайн-курс з мінної безпеки «Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш!» встановив рекорд України

Онлайн-курс про мінну безпеку

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

На курс із мінної безпеки «Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш!» зареєструвався 529 141 слухач/слухачка. Рекорд зафіксовано 9 травня — ініціаторами фіксації стали Фонд Східна Європа та Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили на сайті Фонду Східна Європа. 

Детальну інформацію про курс і форму реєстрації можна знайти за посиланням

«За даними Мінреінтеграції, із початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України 237 мирних громадян загинуло та понад 500 постраждали від вибухонебезпечних предметів. Для повного розмінування територій України знадобиться багато років. Однак люди мають знати базові правила: як поводитися із вибухонебезпечними предметами, що робити, якщо натрапили на них, куди телефонувати. Обізнаність кожного сприятиме зменшенню летальних і травматичних випадків, а також допоможе роботі фахівців», — зауважив директор департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Олександр Чекригін.

Вимоги пожежної безпеки: чекліст

Курс має п’ять коротких уроків, у яких відомий співак Фагот разом із експертом ДСНС Іваном Шепелєвим легко та доступно розповідають про вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними.

Зазначимо, що онлайн-курс «Дивись під ноги! Дивись, куди йдеш!» розроблений у межах програм «Спільнодія» та «Дивись під ноги!», які реалізує Фонд Східна Європа спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій коштом Європейського Союзу та DanChurchAid.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді