Національний урок з безпеки дорожнього руху: як провести у школі

У школах проведуть урок з безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки

Чи запобігли перехресного забруднення: шість чеклістів

21 травня школах проведуть Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху у рамках всесвітнього Глобального тижня безпеки дорожнього руху, що відбудеться за ініціативою ООН з 17 до 23 травня 2021 року.

Темою уроку цьогоріч стане: «Безпечна дорога додому».

Пожежна безпека у закладі освіти: що врахувати

Метою тижня безпеки дорожнього руху цього року стане запровадження обмеження швидкості до 30 км/год, щоб це було нормою для міст, селищ та сіл у всьому світі.

«Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпечну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху тощо», – розповідоють організатори заходу.

Вчителі можуть скористатися навчальним посібником, підготованим Мiжнародним благодiйним фондом «Допомоги постраждалим внаслiдок дорожньо-транспортних пригод».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді