Стипендії за високі бали ЗНО для випускників

Найкращим школярам за високі результати навчання призначатимуть державні стипендії

Випускники зможуть отримувати стипендії за високі бали ЗНО

Якість освіти: готовий словник термінів

Випускники закладів освіти, які одержуватимуть високі результати після складання тестів ЗНО, а також переможцям всеукраїнських і міжнародних учнівських олімпіад, призначатимуть державні стипендії.

Таке рішення було затверджено Кабінетом Міністрів України.

Стипендії за найвищі результати зовнішнього незалежного оцінювання призначатимуться щороку не більш ніж 270-м учасникам тестування.

Як провести батьківські збори до ЗНО

Грошові винагороди будуть виплачувати учням щомісяця впродовж одного календарного року в розмірі 10 тисяч грн.

Для того, щоб отримати стипендію учаснику тестування необхідно отримати найбільшу загальну суму балів за результатами ЗНО з усіх навчальних предметів, визначених для обов’язкового складання у поточному навчальному році.

Власна шкільна соцмережа, централізований освітній процес, архів документів, можливість моніторити якість освіти в закладі — усе це про освітню платформу НUMAN.

Водночас, особи, яким призначатимуться стипендії, зберігатимуть право на отримання інших стипендій.

Окрім того, владою затверджено 85 премій для переможців всеукраїнських олімпіад та 40 премій для переможців міжнародних олімпіад.

Премії для переможців всеукраїнських і міжнародних олімпіад призначатимуться за умови, що вони здобувають освіту в українських закладах освіти та постійно проживатимуть в Україні.

Премії виплачуватимуться одноразово для переможців всеукраїнських олімпіад — 20 тисяч грн, для переможців міжнародних олімпіад — 100 тисяч грн.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді