Співпраця МОН, МВС і Нацполіції щодо безпечності шкіл

Міносвіти, МВС та Нацполіція обговорили питання створення в школах безпечного середовища

Співпраця МОН, МВС і Нацполіції щодо безпечності шкіл

Наказ про уточнення посадових інструкцій: ПРИКЛАД

Міністерство освіти і науки, Міністерство внутрішніх справ і Національна поліція розглянули питання співпраці задля створення в закладах освіти безпечного середовища, попередження дитячої злочинності та правопорушень, травматизму та попередження всіх видів насильства.

Як повідомляє Міносвіти, під час зустрічі сторони обговорили підходи до спільної роботи, встановили чіткі терміни реалізації заходів та окреслили механізм взаємодії задля попередження випадків дитячого суїциду.

Власна шкільна соцмережа, централізований освітній процес, архів документів, можливість моніторити якість освіти в закладі — усе це про освітню платформу НUMAN.

Окрім того, під час засідання було розглянуто питання щодо залучення закладів позашкільної освіти до виховних заходів у взаємодії з Національною поліцією України.

«За результатами зустрічі схвалено рішення про підписання тристороннього меморандуму та підготовку спільних нормативно-правових документів, які дозволять розпочати практичну роботу зі створення в закладах освіти безпечного середовища», — прокоментували в МОН України.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Щорічний звіт директора школи

Звітування можна провести в актовому залі, а можні і онлайн. Дізнайтеся, що врахувати для виступу онлайн, як його побудувати і що допоможе зробити його вдалим. Про що звітує директор і за якою структурою — у статті
46380

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5016

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді