Беріть участь у конкурсі «Карантинний адаптер»

Редакція журналу «Музичний керівник» за підтримки ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» оголошує конкурс на найкреативніші знахідки щодо організації в умовах карантину музичних занять і свят, дистанційної роботи, комунікації з батьками вихованців і колегами.

Беру участь у Конкурсі

Колего, поділіться ідеями щодо організації в умовах карантину музичних занять і свят та отримайте визнання у професійному світі, а ще — почесні дипломи та подарунки!

Конкурс «Карантинний адаптер» організовано з метою:

  • допомогти музичним керівникам переорієнтуватися у фаховій роботі відповідно до реалій затяжного адаптивного карантину, запастися корисними ідеями організації занять і свят задля ефективного розвитку дітей дошкільного віку, дізнатися про нові форми роботи з батьками вихованців та колегами, переймати та ділитися досвідом щодо дистанційної роботи;
  • відкрити нові імена талановитих педагогів, які знаходять цікаві рішення у нестандартних ситуаціях;
  • ознайомити читачів журналу «Музичний керівник» із фаховим доробком найліпших музичних керівників України.

Для участі в Конкурсі учасники мають надіслати на електронну адресу редакції журналу «Музичний керівник» — mk@Експертус.com.ua:

  • заявку на участь у Конкурсі встановленого зразка;
  • матеріали конкурсної роботи в електронному вигляді;
  • фотографії у форматі TIFF або JPG.

Деталі Конкурсу та заява на участь

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Музичні ігри до Великодня

Якщо маєте змогу, запропонуйте дітям пограти з у великодні ігри, що здавна були відомі нашим предкам. Засвоївши правила, діти зможуть бавитися навіть без допомоги дорослих
16104

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді