Громадське обговорення проєкту про з’єднаний клас

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт Положення про з’єднаний клас початкової школи
Громадське обговорення проєкту про з’єднаний клас

Закон про електронні трудові книжки: що врахувати

Детально ознайомитись із проєктом можна в прикріпленому документі.

Проєкт акта розроблено з метою приведення чинного Положення про з’єднаний клас (клас-комплект) початкової школи у філії опорного закладу (наказ МОН від 05.08.2016 № 944) у відповідність до Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Громадське обговорення проєкту про з’єднаний клас
НІНА ОМЕЛЬЯНЕНКОшеф-редактор управлінських видань Експертус Освіта
Коли оформлювали документи про підвищення кваліфікації запитань виникало чимало? Ще й працівники приносять сертифікати про участь у вебінарах, семінарах, просять їх врахувати як підвищення кваліфікації? Як правильно оформити документи у 2021 році, щоб зробити все якісно. Пропоную маршрут із питань підвищення кваліфікації прокласти помісячно.

Педагогічні працівники можуть надіслати свої коментарі, пропозиції та зауваження до проєкту до 17 березня 2021 року на е-пошту [email protected] (Сторчак Ніна Анатоліївна, державний експерт експертної групи з питань нормативно-правового забезпечення та децентралізації в освіті директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН) з темою повідомлення «Класи-комплекти. Громадське обговорення».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді