Зміни до Типового переліку комп’ютерного обладнання для закладів освіти

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу "Про внесення змін до Типового переліку комп’ютерного обладнання для закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти"

Зміни до Типового переліку комп’ютерного обладнання для закладів освіти

Чи запобігли перехресного забруднення: шість чеклістів

Основним завданням є приведення Типового переліку комп’ютерного обладнання для закладів освіти у відповідність до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти.

Адже у Санітарному регламенті оновили вимоги до моніторів персональних комп’ютерів, що використовуються учнями під час освітнього процесу, встановили необхідність обладнання ноутбуків відокремленою клавіатурою для учнів 1-7 класів.

Пропозиції та зауваження – до 05 лютого 2021 року на е-пошту [email protected] з темою повідомлення «Громадське обговорення».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді