Презентовано програму трансформації освіти

Програма розроблена на основі Плану відновлення України

dilovodstvo_2022_Pedrada.jpeg

Як завершити 2022 рік та успішно підготуватись до 2023

Програма трансформації «Освіта 4.0: український світанок» підготована командою МОН на основних засадах та принципах Плану відновлення України та представлена на засіданні уряду.

«Пріоритетом є відбудова зруйнованої інфраструктури. Робити це потрібно з урахуванням сучасних технологій безпеки та будівництва», – зазначив міністр освіти Сергій Шкарлет.

«У партнерстві з Мінцифрою процес цифровізації у сфері освіти має систематизуватися глобально та індивідуально для кожного учасника освітнього процесу – від створення сучасної цифрової освітньої інфраструктури та інструментів, динамічного розвитку цифрового контенту для освіти та освітян до запуску цифрового освітнього паспорта у смартфоні», – додав Шкарлет.

Результати реалізації проєктів у межах програми планують отримати до 2032 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Освітні програми для використання в закладах дошкільної освіти у 2024/2025 навчальному році

Зміст освітнього процесу в закладі дошкільної освіти реалізовують відповідно до вимог чинних програм розвитку, виховання й навчання дітей. Вибір програм на навчальний рік обговорює та затверджує педагогічна рада закладу
53178

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

З досвіду STEM-освіти у початкових класах

Як учні створили фітокартину та робота-поливальника — своїм досвідом реалізації STEM-проекту в початковій школі ділиться Анна Савіцька, вчитель інформатики
34125

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді