Мінфін: гроші на НУШ у наступному році будуть

Держбюджетом на наступний рік передбачено фінансування Нової української школи

Фінансування реформи НУШ

Автономізація фінансів ЗДО: розв’язуємо робочі ситуації

Державним бюджетом на наступний рік передбачено фінансування реформи Нової української школи.

Таку інформацію зауважив заступник міністра фінансів Роман Єрмоличев у своєму інтерв’ю. 

«Ми передбачили можливість продовжити фінансування “Нової української школи”. У будь-якому випадку освітня реформа не повинна зупинятися. Тому спільно з парламентським Комітетом з питань освіти, науки та інновацій напрацювали механізм використання можливих залишків саме на потреби реформування. Щоб навіть під час війни уникнути звинувачень у тому, що Уряд нібито згорнув реформи», — акцентував представник фінансового відомства.

Зокрема, чиновник повідомив, що попри певну критику від представників освітньої спільноти, наступного року з фінансуванням освіти все буде добре.

«Ми не залишимо Міносвіти на самоті з проблемами. Зараз майже щодня контактуємо із колегами з МОН, щоб правильно розподілити передбачений на наступний рік ресурс за напрямами, програмами й між регіонами», — наголосив Роман Єрмоличев.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді