Google запустили освітній хаб в Україні для розвитку українців

Метою проєкту є допомога українцям отримувати нові навички та розвивати свою кар'єру

Освітній хаб від Google

Автономізація фінансів ЗДО: розв’язуємо робочі ситуації

В Україні стартувала робота освітнього хабу «Google Знання», метою якого є допомога українцям отримувати нові навички та розвивати кар'єру.

Таку інформацію зазначили у Міністерстві цифрової трансформації.

Україна стала першою країною у світі, де було представлено локальну версію хабу.

Зокрема, у відомстві повідомляють, що освітній хаб допоможе будь-кому в Україні вивчати будь-що у світі незалежно від того, це знання для школи, роботи чи життя.

Структуру освітнього хабу «Google Знання» поділено на три розділи — «Знання для школи», «Знання для роботи» та «Знання для життя».

Таким чином, у розділі «Знання для школи» розміщено ресурси Google, призначені для освітян, учнів та їхніх батьків, щоб відкрити нові інструменти для навчання та викладання онлайн. Зокрема, ресурс з інструментами й порадами для вчителів та батьків, необхідними для навчання учнів; збірник порад для користування технологіями для кожного члена родини; посібник з безпеки дітей в інтернеті та відеоуроки з різних предметів для учнів середніх та старших класів.

Ресурси із розділу «Знання для роботи» будуть корисними для набуття практичних навичок, пошуку роботи та розвитку власного бізнесу. 

У розділі освітнього хабу «Знання для життя» зібрані матеріали Google, створені щоб відкривати світ,  розвиватися та заохочувати допитливість.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250747

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді