У Раді хочуть скасувати «карантин вихідного дня»

У парламенті зареєстрована постанова, що містить рекомендацію скасувати карантин

Організовуємо дистанційне навчання за новим положенням

У Верховній Раді висунуто постанову, що містить рекомендацію Кабінету Міністрів скасувати «карантин вихідного дня».

Таку заяву оголосила під час погоджувальної ради заступниця голови парламенту Олена Кондратюк, яка зараз виконує обов’язки спікера ВР через захворювання на COVID-19 Дмитра Разумкова.

На її думку, люди очікують від парламенту розумних та виважених рішень, зокрема, в частині введення «карантину вихідного дня».

«Сьогодні ми маємо знайти правильні слова та рішення для підтримки медиків, підприємців, поліцейських, військових, вчителів — всіх, хто із занепокоєнням дивиться на темпи поширення коронавірусу», — заявила Олена Кондратюк.
Зокрема, вона сказала, що суспільство не сприймає «карантин вихідного дня», який було запроваджено урядом.

«Кабінет Міністрів, не порадившись з парламентом та громадами, вдався до неоднозначних рішень, які ставлять багатьох громадян у безвихідне становище. Саме тому сьогодні під моїм керівництвом була зареєстрована спеціальна постанова Верховної Ради №4381 з рекомендацією уряду скасувати «карантин вихідного дня», — наголосила заступниця голови Верховної Ради.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді