Школи після канікул: де учні повернулися до навчання

З 29 жовтня у багатьох школах відновилось навчання після канікул

Організовуємо дистанційне навчання за новим положенням

У МОН рекомендували школам навчати дітей у червоній зоні дистанційно.

Наразі навчання відновили у більшості шкіл Києва. Однак, школи в Київській області після завершення осінніх канікул переведуть на дистанційне навчання.

В Івано-Франківську з 28 жовтня учні почали навчатися очно, проте згодом міська влада прийняла рішення перейти на дистанційне навчання.

«1 - 4 класи ми лишаємо на очному навчанні, а 5-11 класи з 2 листопада переведемо на дистанційне навчання. У п’ятницю (30 жовтня, – 24 канал) ще довчимося очно, а з понеділка вже перейдемо на онлайн», – зазначає мер міста.

У Львові після завершення канікул планують відкрити школи для очного навчання.

«Я б почав роботи шкіл з понеділка, оскільки погано уявляю собі дистанційне навчання, особливо в початкових класах, бо в них є своя специфіка навчання», – сказав міський голова Львова.

Також навчання планують відновити у Черкасах, Вінниці, Запоріжжі.

Нагадаємо, що раніше в МОН попереджали, що формат навчання у закладах освіти буде залежати від епідемічної ситуації. Зокрема, учні в червоній зоні мають навчатися дистанційно. Однак, остаточне рішення приймає керівництво школи.

Джерело: Телеканал 24

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді