Зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році

Хто складатиме ДПА у формі ЗНО

Як управляти репутацією закладу: ЧЕК-ЛІСТ

У 2021 році ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання складатимуть випускники старшої школи, а також учні та студенти професійно-технічних і вищих закладів освіти, які цього року здобувають повну загальну середню освіту. Окрім того, ЗНО можуть проходити випускники минулих років, які планують вступати на навчання до закладів вищої освіти.

Випускники шкіл 2021 року, а також учні та студенти професійно-технічних і вищих закладів освіти, які у 2021 році здобувають повну загальну середню освіту, обов’язково складають ДПА у формі ЗНО з чотирьох навчальних предметів:

  • української мови (усі завдання сертифікаційної роботи) або української мови і літератури (в оцінку ДПА зараховується частина тесту з української мови);
  • математики (рівень стандарту або профільний);
  • історії України (частина тесту «Період XX — початок XXI століття») або іноземної мови (рівень стандарту або профільний) — за вибором випускника;
  • одного з навчальних предметів за вибором випускника: історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді