Школи можуть перейти на дистанційне навчання після канікул

Згідно з рекомендаціями МОН осінні канікули триватимуть до 30 жовтня

Школи можуть перейти на дистанційне навчання після канікул

Зміни у веденні КЛАСНОГО ЖУРНАЛУ

Після завершення канікул, що відповідно до рекомендацій Міністерства освіти мають завершитися 30 жовтня, навчання в школах може стати дистанційним.

Це зазначено у рішенні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У Кабінеті Міністрів повідомляють, що на позачерговому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС, яке відбулося 12 жовтня, було розглянуто питання щодо особливостей роботи закладів освіти.

«Комісія прийняла рішення рекомендувати закладам загальної середньої освіти встановити з 15 по 30 жовтня 2020 року канікули, у наступний період — можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання з урахування епідеміологічної ситуації», — вказано в тексті рішення.

Нещодавно Міністерство освіти і науки надіслало рекомендаційний лист українським школам, в якому було запропоновано внести зміни до структури навчального року та перенести осінні канікули на період з 15 по 30 жовтня 2020 року включно.

Джерело: веб-портал органів виконавчої влади України

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді