Всеукраїнський конкурс «Директор 2020: краща практика» – роботи приймають до 1 жовтня

До 1 жовтня триває реєстрація на І Всеукраїнський конкурс для керівників закладів освіти «Директор 2020: краща практика». Отримайте визнання, грошовий приз — 20 000 грн та інші подарунки від спонсорів

Перейти на сайт конкурсу

Державна служба якості освіти України, журнали «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом» запрошують до участі у І Всеукраїнському конкурсі для керівників закладів освіти «Директор 2020: краща практика».

Ще маєте шанс взяти участь у Конкурсі. Все що потрібно - розказати про те, як забезпечуєте якість освітньої діяльності у закладі освіти. Конкурсна робота може бути про освітнє середовище закладу освіти, оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти, налагодження роботи з працівниками закладу, управлінські процеси. Ми впевнені – Вам є чим поділитися!

Деталі конкурсу

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді