Global Teacher Prize Ukraine оберуть найкращого вчителя

Національна премія для вчителів-новаторів Global Teacher Prize Ukraine оголосить ім'я переможця уже 3 жовтня!

Як правильно оформити заявку на грант

Цьогоріч на премію Global Teacher Prize Ukraine подали заявки майже 3000 вчителів з усієї країни. Після кількох етапів відбору залишилися 10 фіналістів. Вони позмагаються за головний приз "Нобелівки для вчителів" — 250 000 гривень, участь у найпрестижнішій освітній події світу Global Education and Skills Forum 2021 та один рік безкоштовного навчання від організатора премії ГС "Освіторія".

Ім'я переможця назвуть 3 жовтня на урочистій церемонії. Переможця обере експертне журі: голова ГС "Освіторія" та засновниця премії Зоя Литвин, телеведуча "1+1" і куратор премії Наталія Мосейчук, ексміністерка освіти й науки України Лілія Гриневич, переможниця Global Teacher Prize Ukraine 2019 Наталя Кідалова, керівник і співзасновник Української академії лідерства Роман Тичківський, найкраща вчителька світу за версією Global Teacher Prize Андріа Зафіраку, а також юний підприємець, учень 10 класу Арсеній Добровольський.

Нагадаємо, раніше організатори премії Громадська спілка «Освіторія» та проєкт Олександра Педана з популяризації спорту в школах JuniorZ повідомили, що шукають педагога, який виховує у дітях любов до здорового способу життя, спорту та фізичної активності.

«Ми у ГО JuniorZ мріємо та вже понад 2 роки працюємо над тим, щоб мотивувати українських вчителів фізкультури проводити для школярів більш цікаві та різноманітні уроки. Аби діти, відповідно, могли обирати для себе види спорту та активні ігри, які подобаються та підходять під їхню фізпідготовку. Приємно, що наші старання помітні на всеукраїнському рівні й долучення до Global Teacher Prize Ukraine є підтвердженням цьому. Така можливість, без перебільшення, честь для JuniorZ. Віримо, що для вчителів фізкультури своя номінація у цій престижній освітянській премії також стане мотиватором для розвитку та удосконалення роботи, адже їхня праця часто буває недооціненою. Вчителі фізкультури круті, повірте, я знаю що кажу! І ми радіємо, що цього року зможемо нагородити найкращого в рамках Global Teacher Prize Ukraine», — зазначив Олександр Педан.

Взяти участь в номінації «Учитель фізкультури JuniorZ» можуть учителі фізкультури, спорту, плавання, гімнастики та хореографії, що викладають у загальноосвітніх навчальних закладах.

«Ми щасливі оголосити цю номінацію, адже знаємо, що школа майбутнього має дбати про гармонійний розвиток — як інтелектуальний, так і фізичний», - зауважила голова «Освіторії» та засновниця Global Teacher Prize Ukraine Зоя Литвин.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді