Деякі школи у «червоній» зоні відкриють

У 8-ми з 14-ти адміністративних одиниць, в яких з 21 вересня встановлено «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки, буде дозволено відвідувати школи

Підвищення розмірів оплати праці працівників освіти

Рішення ухвалено на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

22 вересня відвідування закладів освіти буде обмежено у містах Чоп (Закарпатська область) та Канів (Черкаська область), а також у Герцаївському, Кельменецькому районах Чернівецької області.

У місті Славута та у Волочиському районі Хмельницької області буде обмежено відвідування закладів освіти здобувачами освіти, за виключенням закладів дошкільної освіти.

Однак, у Перемишлянському та Пустомитівському районах Львівської області, місті Бережани, Заліщицькому, Збаразькому, Тернопільському районах Тернопільської області, у місті Ніжині та Носівському районі Чернігівської області, попри перебування цих адміністративних одиниць у «червоній» зоні, робота усіх закладів освіти буде дозволена.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді