МОН і Профспілка планують скоординувати свої дії

МОН та ЦК Профспілки працівників освіти і науки домовились координувати подальші спільні дії у вирішенні завдань поетапного виконання норм законодавства про освіту в питаннях оплати праці педагогів та науковців

Підвищення розмірів оплати праці працівників освіти

Про це повідомили у Профспілці після зустрічі з представниками профільного міністерства.

За словами Сергія Шкарлета, тимчасово виконуючого обов'язки міністра освіти, МОН є партнером Профспілки у питаннях підвищення соціальних стандартів для освітян і підтримує спільне і конструктивне відпрацювання документів щодо фінансових механізмів підняття заробітних плат педагогам.

Голова Профспілки Георгій Труханов озвучив питання, які на сьогодні потребують прийняття спільних і виважених рішень. Серед них – видатки на освіту та їх раціональне використання, підвищення заробітних плат освітян у зв’язку з підвищенням мінімальної зарплати, питання захисту та безпеки учителів та викладачів у час пандемії, нормативного забезпечення організації навчального процесу тощо.

«У підсумку робочої зустрічі соціальні партнери домовилися координувати подальші спільні дії у вирішенні окреслених завдань поетапного виконання норм законодавства про освіту у питаннях оплати праці педагогів та науковців», - йдеться у повідомленні Профспілки працівників освіти і науки.

Джерело: сайт Профспілки

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді