Освітянам можуть підвищити зарплати на 30%

Проект Держбюджету на 2021 рік передбачає зростання заробітних плат освітян на 30%

Як не отримати штраф: зауваження МОН

Освітянам можуть підвищити зарплати на 30%

Про це під повідомив міністр фінансів Сергій Марченко час прес-брифінгу.

За його словами, підвищення заробітних плат відбудеться через зростання мінімальної заробітної плати в Україні.

Проектом бюджету передбачено фінансування програми «Нова українська школа», програми будівництва, ремонту та реконструкції шкіл, збільшення видатків на соціальні стипендії.

«Нам важливо, щоб при опрацюванні законопроекту у Парламенті був збережений баланс показників бюджету і його реалістичність, щоб його можна було виконувати і профінансувати всі видатки в повному обсязі - соціальні виплати, заходи боротьби з пандемією, фінансово забезпечити сферу освіти, медицини, культури, підтримати обороноздатність нашої країни та реалізувати можливості для розвитку. Так, це дійсно бюджет можливостей для розвитку економіки країни», - зауважив міністр фінансів Сергій Марченко.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Фінансова автономія закладу освіти: перший крок

Керівники багатьох закладів уже запровадили автономію закладу, а деякі ще побоюються брати на себе таку відповідальність. Ділимося секретами першопрохідців, які вже можуть поділитися досвідом і запровадження, і роботи у режимі фінансової автономії
17097

Підвезення до закладу освіти: що варто знати, щоб організувати

Підвезення — необхідність для тих, хто живе у сільській місцевості за межею пішохідної доступності до закладу освіти. Як його організувати та яку документацію потрібно вести? Які є варіанти перевезень?
56459

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді