Підготовка до дистанційного навчання

Школам рекомендують підготуватися до роботи в умовах карантину

Як укласти письмовий трудовий договір

Про це йдеться у методичних рекомендаціях Міністерства освіти і науки щодо викладання навчальних предметів у 2020/21 навчальному році.

«У зв’язку із світовим викликом щодо епідеміологічної ситуації, що має місце і в Україні, та необхідністю введення карантинних заходів задля запобігання поширенню вірусних хвороб, під час планування організаційних заходів, що забезпечують освітній процес, у тому числі і під час календарно- тематичного планування з предметів важливо врахувати можливість організації освітнього процесу в межах навчального року в умовах карантину», - зауважують у МОН.

Також школам рекомендують проводити дистанційне навчання. Використовувати Zoom, Skype, Instagram, Google, Hangouts; розробляти відеоуроки, презентації.

Домашні завдання мають бути посильними для самостійного виконання дітьми, мати чіткі поради та інструкції.

«Якщо вчитель чітко спланує роботу, визначиться як буде проводити дистанційне навчання, які цифрові сервіси буде використовувати, підготує/використовуватиме якісні навчальні матеріали та організує зворотній зв'язок з учнями, то таке навчання забезпечить необхідну якість освітніх послуг», - наголошують у МОН.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді