Наскільки готові школи до онлайн-навчання

Руслан Гурак, Голова Державної служби якості освіти України, розповів про виклики, які стоять перед освітянською спільнотою

8 платформ для онлайн-свят

Під час виступу на вебінарі «Дистанційне навчання: виклики, досвід, перспективи» Руслан Гурак окреслив можливості дистанційного навчання.

«Реалії сьогодення встановлюють свої правила. Перед освітянською спільнотою з’явився чи не найголовніший виклик в Україні – дистанційна освіта. І проведене Службою опитування показало наскільки готові школи, директори, вчителі, учні, їх батьки до онлайн-навчання, які існують труднощі та проблеми під час його організації», - заявив Гурак.

Наскільки готові школи до онлайн-навчання

Крім того, він зазначив, що обговорення кращих практик використання сучасних технологій дистанційного навчання в умовах загальнонаціонального карантину як у закладах вищої освіти, так і загальної середньої допоможе більш якісно та ефективно підготуватися до початку нового 2020/2021 навчального року.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42300

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді