Дистанційне навчання педагогів під час карантину

У школах та дитсадках оголосили карантин. Діти наздоганяють програму дистанційно, а педагоги перебудовують свою роботу на онлайн-навчання

Те, як відбуватиметься навчання залежить від кожної конкретної школи. Від того, наскільки швидко школа зможе перебудувати свою роботу в режим онлайн, наскільки учасники освітнього процесу мають якісний доступ до Інтернету та як вміють ним користуватися.

Дистанційне навчання відкриває нові можливості перед педагогами. Насамперед, можливість експерементувати, пробувати нові форми навчання, а так – допомагати й дітям опановувати їх. Це в будь-якому випадку піде на користь, навчить дітей самостійності й допоможе педагогу проявити свою креативність. Головне – зворотній зв`язок з дітьми та їхніми батьками.

Підвищуйте кваліфікацію онлайн

Освітянам теж радимо провести час з користю для себе. Знайти можливості для самоосвіти та підвищення кваліфікації. Адже зараз перед педагогами відкрито безліч варіантів онлайн-навчання.

Зокрема, 18 березня 2020 року о 17:00 МОН дасть відповідь про види та форми підвищення кваліфікації на національному вебінарі. Захід стосуватиметься роз’яснень Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Для участі у вебінарі необхідно до 23:59 16 березня 2020 року зареєструватися за посиланням.

Також про дистанційну форму підвищення кваліфікації, порядок та переваги розкажемо на вебінарі для керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти 29 квітня 2020 о 13:00.

Виокремите для себе:

  • Які переваги має онлайн-навчання

  • На що звернути увагу при виборі курсу

  • Яким має бути сертифікат

  • Який порядок зарахування онлайн-навчання як форми підвищення кваліфікації

  • Як зробити онлайн-навчання приємним і цікавим

  • Вебінари, семінари чи онлайн-курси: у чому специфіка.

Як організувати роботу працівників під час карантину

Крім того, проведемо й інші заходи:

Семінар-практикум «Як упровадити HACCP у дошкільному закладі: не теорія, а практика»

• Вебінар «Як підготувати дитину до шкільного життя»

• Вебінар «Психолог в інклюзивному дошкільному закладі»

• Вебінар «Новачок у ЗДО: завдання психолога»

• Вебінар «Освіта для сталого розвитку: модний тренд чи необхідність».

Також уже стартувало навчання на онлайн-курсах:

Ви ще можете приєднатися до курсів. Для цього зайдіть на school.oplatforma.com.ua, оберіть програму, оплатіть доступ. Замовити рахунок можна за телефоном 0 800 212 012. Після підтвердження оплати менеджер сервісної служби зателефонує вам і запитає документи для укладення договору. Відтак, направить вам код активації доступу до програми. Активуйте його. Група розпочинає навчатися з 1-го числа кожного місяця. Доступ до програми діє два місяці. Пройдіть програму від початку і до кінця та завершіть підсумковим тестуванням.


Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді