Профспілка проти реорганізації методкабінетів

Профспілка працівників освіти і науки виступила проти створення в Україні центрів професійного розвитку педагогічних працівників шляхом реорганізації методичних кабінетів

Як облаштувати заклад освіти за новими будівельними нормами

Про це повідомили у Профспілці.

Профспілка підтримала проєкт закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення професійного розвитку педагогічних працівників та надання їм методичної підтримки», що передбачає збереження методичних установ.

«Профспілка вважає, що в умовах змін адміністративно-територіального поділу України реорганізація науково-методичних установ в районні, міські центри професійного розвитку педагогічних працівників, є передчасною», - зауважили у профспілці.

Так, профспілкою підтримано ініціативи щодо вилучення з Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про повну загальну середню освіту» норми про створення до 1 вересня 2020 року районних, міських (районних у містах) центрів професійного розвитку педагогічних працівників шляхом реорганізації методичних установ (центрів, кабінетів) та організувати і забезпечити відбір працівників до зазначених центрів на конкурсних засадах.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді