Розпочалися «Антарктичні уроки» для школярів

Стартував проєкт «Антарктичні уроки» для школярів – серія коротких відео про Антарктиду та роботу українців на крижаному континенті. Це спільний проєкт МОН та Національного антарктичного наукового центру.

«З допомогою “Антарктичних уроків” ми хочемо показати школярам, що наука – це дуже цікаво. Розповіді про життя пінгвінів і роботу полярників самі собою захоплюють, а ми ще й підкріпили мотивацію призами. Гадаю, ці відео не лише додадуть знань, але й розважать та покращать настрій нашим глядачам», – зазначив перший заступник Міністра освіти і науки Юрій Полюхович.

Цікаве навчання вдома: як організувати

Ролики можна буде переглядати на YouTube-каналі МОН, а також Фейсбук-сторінках Міністерства та Центру.

Найуважніші глядачі зможуть отримати подарунки від НАНЦ. Так, до кожного уроку буде 3 запитання, відповіді на які звучатимуть у ролику. Для участі в конкурсі потрібно надіслати відповідь на всі запитання одним повідомленням у месенджер Фейсбук-сторінки Національного антарктичного наукового центру.

На перші 5 правильних повідомлень центр надішле у відповідь смайл у вигляді пінгвіна. Глядачі, які за час виходу «Антарктичних уроків» зберуть по 3 смайли, одержать унікальний набір наклейок із пінгвінами, створений спеціально для Національного антарктичного наукового центру.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Учням про академічну доброчесність

Як учителю донести ідеї академічної доброчесності до свідомості учнів? Зібрали чи не всі методичні та наочні матеріали в одній статті.
24743

Безпечне освітнє середовище закладу освіти

Що таке безпечне освітнє середовище, його ознаки та принципи? Як забезпечити психологічно безпечне середовище? Як створити й упровадити у вашому закладі освіти.
109360

Профільна середня освіта: державний стандарт

КМУ затвердив Державний стандарт профільної середньої освіти 25 липня 2024 року. Що закладено в документі, як реалізовуватимуть концепцію профільної середньої освіти — у статті.
104

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді