Розпочалися «Антарктичні уроки» для школярів

Стартував проєкт «Антарктичні уроки» для школярів – серія коротких відео про Антарктиду та роботу українців на крижаному континенті. Це спільний проєкт МОН та Національного антарктичного наукового центру.

«З допомогою “Антарктичних уроків” ми хочемо показати школярам, що наука – це дуже цікаво. Розповіді про життя пінгвінів і роботу полярників самі собою захоплюють, а ми ще й підкріпили мотивацію призами. Гадаю, ці відео не лише додадуть знань, але й розважать та покращать настрій нашим глядачам», – зазначив перший заступник Міністра освіти і науки Юрій Полюхович.

Цікаве навчання вдома: як організувати

Ролики можна буде переглядати на YouTube-каналі МОН, а також Фейсбук-сторінках Міністерства та Центру.

Найуважніші глядачі зможуть отримати подарунки від НАНЦ. Так, до кожного уроку буде 3 запитання, відповіді на які звучатимуть у ролику. Для участі в конкурсі потрібно надіслати відповідь на всі запитання одним повідомленням у месенджер Фейсбук-сторінки Національного антарктичного наукового центру.

На перші 5 правильних повідомлень центр надішле у відповідь смайл у вигляді пінгвіна. Глядачі, які за час виходу «Антарктичних уроків» зберуть по 3 смайли, одержать унікальний набір наклейок із пінгвінами, створений спеціально для Національного антарктичного наукового центру.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді