«To do list» змін в освіті

8 листопада 2019 року Ганна Новосад представила «To do list» МОН

Захід відбувся на базі сучасного дитячого садка у смт Обухівка Дніпропетровської області.

Робота з документами: основні терміни

«Загалом ми ставимо собі завдання створити таку систему освіти, яка б забезпечувала безперервні можливості навчання, яка б на кожному з рівнів, від раннього розвитку і до дорослого життя, забезпечувала можливість мати доступ до якісної освіти і, за потреби, розвивати ті компетентності, отримувати ті знання, які є необхідними в сучасному світі. Ми своїм завданням бачимо вибудовування цілісної системи, яка на кожному з рівнів може підхопити людину і дати їй ті можливості й ті навички, необхідні для успішного професійного та особистого життя», – наголосила Ганна Новосад.

To Do List МОН

Завданнями до кінця 2019-го та на 2020 рік є внесення на розгляд Парламенту законопроєкту «Про повну загальну середню освіту», запровадження вже у грудні цього року практики пояснення дітям про різні професії – профорієнтації, впровадження електронних підручників, створення 250 нових STEM лабораторій та 25 лабораторій роботохніки.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді