Радіодиктант - 2019 за новими правилами

8 листопада усі бажаючі зможуть приєднатися до радіодиктанту національної єдності

Диктант прозвучить на хвилях першого каналу «UA: Українське радіо». Цього року локацією для проведення диктанту стане Національна бібліотека імені Володимира Вернадського.

Створіть презентацію в сервісі Google

Текст радіодиктанту складатиме та читатиме в ефірі педагог, теле- та радіоведучий, доцент Київського університету імені Бориса Грінченка Олександр Авраменко.

Новацією стане можливість перевірити диктант через 15 хвилин після написання, адже текст оприлюднять відразу на сайтах суспільного мовника: UA: Українське радіо та UA: Cуспільне мовлення.

Для участі у конкурсі на найкращу роботу текст редіодиктанту потрібно буде надіслати на електронну адресу [email protected] протягом 15 хвилин.

Також відбудеться конкурс на найкращий твір. Тему оголосять на початку ефіру, а надіслати його необхідно до 10 листопада на електронну пошту [email protected] з поміткою «Твір».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді