Профспілка проти зміни моделі оплати праці

Профспілка проти ініціатив щодо зміни моделі оплати праці педагогічних працівників

29 жовтня 2019 року в Києві планується акція протесту проти звуження прав та гарантій освітян, через подання правок до законопроекту «Про повну загальну середню освіту».

Про це повідомив голова столичної Профспілки освітян Олександр Яцунь.

Вихідні та робочі 2020

Голова Профспілки освітян м. Києва озвучив основні вимоги до законопроекту «Про повну загальну середню освіту», серед них:

зберереження надбавок та доплат, у тому числі за вислугу років, престижність педагогічної праці, перевірку зошитів, завідування кабінетом, класне керівництво, вчене звання, науковий ступінь;

• можливість роботи за безстроковими трудовими договорами для працівників пенсійного віку;

• скорочений робочий час для педагогічних працівників;

• добровільна сертифікація для педагогічних працівників. "29 жовтня 2019 року відбудеться акція протесту проти звуження прав та гарантій освітян біля стін Верховної Ради України.

«Акція відбудеться біля стін Кабінету Міністрів і Верховної Ради з категоричною вимогою вилучити ці поправки до законопроекту «Про повну загальну середню освіту». У разі якщо профільний комітет і Верховна Рада не дослухається до наших законних вимог, ми залишаємо за собою право проводити страйкові дії», - заявив голова столичної Профспілки освітян.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Фінансова автономія закладу освіти: перший крок

Керівники багатьох закладів уже запровадили автономію закладу, а деякі ще побоюються брати на себе таку відповідальність. Ділимося секретами першопрохідців, які вже можуть поділитися досвідом і запровадження, і роботи у режимі фінансової автономії
17097

Підвезення до закладу освіти: що варто знати, щоб організувати

Підвезення — необхідність для тих, хто живе у сільській місцевості за межею пішохідної доступності до закладу освіти. Як його організувати та яку документацію потрібно вести? Які є варіанти перевезень?
56459

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді