5 жовтня відбулась церемонія Global Teacher Prize Ukraine - 2019

5 жовтня відбулась урочиста церемонія Global Teacher Prize Ukraine - 2019, де назвали ім’я переможця премії

Урочиста церемонія пройшла у Всесвітній день вчителя в Національній опері України. Цьогоріч свято для вчителів проходило під гаслом «ВчителіВажливі».

Найкращим вчителем стала Наталя Кідалова з міста Мелітополя Запорізької області. Вона викладає англійську мову та українську мову і літературу в мелітопольській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 23. Переможниця отримає 250 тисяч гривень, поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2020 та один рік безкоштовного навчання від «Освіторії».

Вихідні та робочі 2020

Нагадаємо, наперододні 10 фіналістів національної премії Global Teacher Prize Ukraine прибули до Києва, щоб почути ім’я найкращого педагога України. Учасники зустрілися з друзями та партнерами премії та поділитися порадами для молодих фахівців.

Насамперед, фіналісти побажали вчителям-початківцям терпіння, віри у свою справу, не боятися нічого, любити дітей та отримувати задоволення від роботи. Головне – бути відкритими до всього нового і не забувати про важливість справи вчителя.

Познайомитися з фіналістами

Зокрема, подарунки для гостей вручили редакції журналів «Практика управління закладом освіти» та «Заступник директора школи». Тепер школи, у яких працюють фіналісти премії, зможуть користуватись комплектом видань "Зразкова школа".

Урочиста церемонія Global Teacher Prize Ukraine

Цього року було подано понад 3000 заявок на премію Global Teacher Prize Ukraine - 2019. Переможець отримає головний приз – "Нобелівську премію для вчителів", поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2020 та один рік безкоштовного навчання від організатора премії ГС "Освіторія".

До церемонії Global Teacher Prize Ukraine залишилось:

Global Teacher Prize Ukraine 2019

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді