Проект Державного стандарту базової середньої освіти – громадське обговорення

МОН пропонує до громадського обговорення проект Державного стандарту базової середньої освіти

Новий проект стандарту визначає вимоги до обов’язкових результатів навчання та компетентностей школярів, загальний обсяг їх навчального навантаження впродовж навчання у 5-9 класі.

Крім того, проект стандарту визначає підходи до оцінювання навчальних досягнень учнів.

Державний стандарт, у разі його ухвалення урядом, застосовуватиметься з 1 вересня 2022 року для учнів, які навчатимуться за програмами дванадцятирічної повної загальної середньої освіти.

Цей Державний стандарт стане основою для розроблення типових та інших освітніх програм.

Вихідні та робочі 2020

На основі освітніх програм будуть розроблені навчальні програми, у яких буде визначено опис очікуваних результатів навчання з навчальних предметів, перелік та послідовність вивчення тем навчального матеріалу, рекомендації щодо кількості годин на кожну тему, розподіл тем за роками навчання та кількістю годин, відведених на вивчення навчального предмета (інтегрованого курсу).

Пропозиції та зауваження — до 25.07.2019 на електронну скриньку [email protected], [email protected].

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді