Беріть участь у Літній школі з медіаграмотності

Академія української преси за підтримки представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні запрошує учнів старшої середньої загальноосвітньої школи до участі у Літній школі з медіаграмотності

Анкета на участь

Ви школяр? Хочете дізнатися про основні засади роботи журналіста? Прагнете на практиці опанувати фундаментальні принципи професії? Бажаєте набути навичок критичного мислення, вміти виявляти фейки та професійно працювати з джерелами інформації? Запрошуємо взяти участь у заході та отримати актуальні знання від фахівців медіасфери!

Що: Літня школа з медіаграмотності.
Коли: 4-7 липня 2019 рік.
Де: заміський комплекс під Києвом.


До участі у заході будуть запрошені групи учнів (4-6 осіб) та 1 супроводжуючий вчитель.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Харчування, проживання за рахунок організаторів. Компенсація витрат на проїзд здійснюється при наявності підтверджуючих квитків. Перевага надається учасникам з Луганської та Донецької областей, а також внутрішньо-переміщеним особам, які цікавляться тематикою медіа. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Заявки приймаються до 18 червня 2019 року.

Контактна особа:
Юлія Кулик, асистент проектів АУП
0507344579
[email protected]

Вихідні та робочі 2020

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді