За кілька днів в електронному форматі очікуйте методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»
Це електронний варіант улюбленого освітянами-"дошкільниками" посібника — єдиного в Україні видання, у якому зібрано й упорядковано всю необхідну інформацію для організації якісного та раціонального харчування дітей.
Посібник рекомендовано МОН України та узгоджено з МОЗ України.
Електронний посібник створено на численні прохання керівників, медичних сестер дошкільних навчальних закладів. Працювати з ним ще зручніше і легше, бо є інтерактивні зміст та покажчик страв, активні посилання на повні тексти нормативних документів.
Особливу цінність посібнику надають практичні додатки:
- примірні посадові та робочі інструкції працівників
- приклади оформлення наказів, актів, претензійних листів, примірних двотижневих меню тощо
- орієнтовний річний комплекс примірних двотижневих меню з картотекою страв.
«Родзинка» видання — картотека страв, а це близько 300 карток-розкладів.
Докладніше — за посиланням.
З’ясуємо, скільки триває щорічна основна відпустка вихователя та інших педагогів, що змінилося з прийняттям закону «Про дошкільну освіту» та на які інші види відпусток мають право педагоги ЗДО
Дітям з особливими освітніми потребами дошкільного віку гарантоване законом право здобувати освіту в інклюзивних групах закладів дошкільної освіти. Як комплектують інклюзивні групи та які документи подають батьки - розглядаємо в статті
Педагогічні працівники мають право на відстрочку від мобілізації. У статті йдеться про умови та порядок надання відстрочки від мобілізації вчителям та іншим педагогічним працівникам
Рекомендації щодо оцінювання результатів навчання учнів затверджено МОН. Уточнимо функції, види, рівні, критерії та правила оцінювання учнів
Опануєте алгоритм планування підвищення кваліфікації, щоб ефективно його застосовувати. Не пропустите жодного кроку та документа, коли працюватимете з педагогами