Посібник, який став бестселером

Блок під заголовком новини 1  Підпишіться на Messenger-канал Messenger — Експертус Освіта! Тримаємо руку на пульсі змін без паніки та спаму

За кілька днів в електронному форматі очікуйте методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

Це електронний варіант улюбленого освітянами-"дошкільниками" посібника — єдиного в Україні видання, у якому зібрано й упорядковано всю необхідну інформацію для організації якісного та раціонального харчування дітей.

Посібник рекомендовано МОН України та узгоджено з МОЗ України.

Електронний посібник створено на численні прохання керівників, медичних сестер дошкільних навчальних закладів. Працювати з ним ще зручніше і легше, бо є інтерактивні зміст та покажчик страв, активні посилання на повні тексти нормативних документів.

Особливу цінність посібнику надають практичні додатки:

  • примірні посадові та робочі інструкції працівників
  • приклади оформлення наказів, актів, претензійних листів, примірних двотижневих меню тощо
  • орієнтовний річний комплекс примірних двотижневих меню з картотекою страв.

«Родзинка» видання — картотека страв, а це близько 300 карток-розкладів.

Докладніше — за посиланням.

додаток

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Новий вимір професії вчителя: які компетентності є ключовими сьогодні

Визначаємо три основні групи компетентностей, які визначають ефективність педагога. Диференціюємо поняття «компетентність» і «компетенція». З'ясовуємо, які вміння для реалізації компетентностей важливі
57727

Інструктажі з питань охорони праці для працівників закладу освіти

Під час прийняття на роботу та періодично працівники закладу освіти зобов’язані проходити інструктажі з питань охорони праці. Які види інструктажів існують, хто їх проводить з працівниками та за яких умов — далі у статті
17562

Визначаємо відповідність педагогічного працівника кваліфікаційній категорії

Кваліфікаційні категорії педагогічним працівникам закладів освіти присвоюють чи підтверджують лише за результатами атестації. При цьому враховують, зокрема, вимоги, які встановлені до рівня професійної кваліфікації та стажу працівників. Розглянемо, які саме
46109

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді