Посібник, який став бестселером

За кілька днів в електронному форматі очікуйте методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

Це електронний варіант улюбленого освітянами-"дошкільниками" посібника — єдиного в Україні видання, у якому зібрано й упорядковано всю необхідну інформацію для організації якісного та раціонального харчування дітей.

Посібник рекомендовано МОН України та узгоджено з МОЗ України.

Електронний посібник створено на численні прохання керівників, медичних сестер дошкільних навчальних закладів. Працювати з ним ще зручніше і легше, бо є інтерактивні зміст та покажчик страв, активні посилання на повні тексти нормативних документів.

Особливу цінність посібнику надають практичні додатки:

  • примірні посадові та робочі інструкції працівників
  • приклади оформлення наказів, актів, претензійних листів, примірних двотижневих меню тощо
  • орієнтовний річний комплекс примірних двотижневих меню з картотекою страв.

«Родзинка» видання — картотека страв, а це близько 300 карток-розкладів.

Докладніше — за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді