Це електронний варіант улюбленого освітянами-"дошкільниками" посібника — єдиного в Україні видання, у якому зібрано й упорядковано всю необхідну інформацію для організації якісного та раціонального харчування дітей.
Посібник рекомендовано МОН України та узгоджено з МОЗ України.
Електронний посібник створено на численні прохання керівників, медичних сестер дошкільних навчальних закладів. Працювати з ним ще зручніше і легше, бо є інтерактивні зміст та покажчик страв, активні посилання на повні тексти нормативних документів.
Особливу цінність посібнику надають практичні додатки:
- примірні посадові та робочі інструкції працівників
- приклади оформлення наказів, актів, претензійних листів, примірних двотижневих меню тощо
- орієнтовний річний комплекс примірних двотижневих меню з картотекою страв.
«Родзинка» видання — картотека страв, а це близько 300 карток-розкладів.
Докладніше — за посиланням.
