Завітайте на 9-й Всеукраїнський фестиваль робототехніки

6 травня, у суботу, в Палаці спорту у Києві відбудеться 9-й Всеукраїнський фестиваль робототехніки Robotica-2017

Молодь з різних регіонів України представлятиме свої проекти на науково-технічному турнірі за міжнародними програмами First LEGO League і First LEGO League Junior.

На 9-му Всеукраїнському фестивалі робототехніки учасники змагатимуться в категоріях:

  • Сумо
  • Слалом
  • Логістика.

На Robotica проведуть відбірковий турнір на Всесвітню олімпіаду з робототехніки World Robot Olympiad, яка в 2017 році пройде в Республіці Коста-Ріка.

Вперше у змаганнях роботів візьмуть участь студенти українських університетів.

У програмі фестивалю також:

Буде представлена програма віртуальної реальності у двох зонах:

  • Microsoft Hololeans, де за допомогою окулярів реальність та віртуальність поєднають для високоефективного програмування
  • HTC VIVE — з використанням шолома та маніпулятора.

Фестиваль завершить концертна програма та фотосесії з унікальними роботами.

Адреса: Київ, Спортивна площа, 1

Час проведення: 10:00–18:00 год.

Вхід вільний.

До відома

Фестиваль започатковано 2009, щоб підтримувати прагнення українських дітей і молоді до знань, набуття важливих навичок майбутнього.

Організатор фестивалю — компанія Пролего, офіційний представник Всесвітньої олімпіади з робототехніки в Україні, міжнародного фестивалю FIRST LEGO LEAGUE і LEGO Education.

Минулорічний фестиваль зібрав понад 40 000 відвідувачів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

План роботи на літній оздоровчий період в ЗДО

Основне завдання в ЗДО — оздоровити дітей, створити простір для активного відпочинку та закріпити знання. Що потрібно врахувати, готуючи план роботи на літній оздоровчий період
88258

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1514

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4941

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді