Столичні педагоги обговорювали питання методики викладання теми Голодомору

Учора, 17 листопада, у Київському міському будинку вчителя відбувся науково-методичний семінар для вчителів історії та українознавства «Суспільно-політичні та методичні аспекти вивчення проблематики Голодомору 1932-1933 років»

Учителі та методисти Києва заслухали інформацію про останні результати наукових досліджень теми Голодомору, а також порушили прикладні питання щодо методики викладання такої дражливої для дітей теми на уроках історії.

Представники Українського інституту національної пам'яті представили свій проект «Незламні», присвячений вшануванню жертв Голодомору.

Окрім того, на веб-сторінці УІНП представлені посилання на ресурси до теми Голодомору, як-от:

Жалобні заходи в Україні відбудуться 26 листопада на центральних площах чи біля пам’ятних знаків Голодомору.

О 16:00 год. оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання, а надвечір — акція «Запали свічку».

У понеділок, 21 листопада, до Дня Гідності та Свободи відбудуться меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи на вшанування громадянської мужності учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

План роботи на літній оздоровчий період в ЗДО

Основне завдання в ЗДО — оздоровити дітей, створити простір для активного відпочинку та закріпити знання. Що потрібно врахувати, готуючи план роботи на літній оздоровчий період
87724

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1498

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4920

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді