Кабінети природничо-математичних предметів оснащуватимуть відповідно до типового переліку

Міністерство освіти і науки України затвердило Типовий перелік засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для кабінетів природничо-математичних предметів загальноосвітніх навчальних закладів (наказ від 22.06.2016 № 704)

Типовий перелік є обов’язковим для загальноосвітніх навчальних закладів державної та комунальної форм власності під час закуповування засобів навчання та навчального обладнання. Для навчальних закладів приватної форми власності Типовий перелік рекомендований.

Типовий перелік затверджено, щоб:

  • забезпечити єдині підходи і вимоги до рівня надання освітніх послуг природничо-математичного напряму та рівні умови здобуття освіти для всіх учнів
  • визначити загальні та спеціальні вимоги до матеріально-технічного обладнання кабінетів природничо-математичних предметів.

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Типовим переліком установлено вимоги щодо засобів навчання та обладнання, якими з огляду на новітні технології викладання повинні бути обладнані кабінети предметів природничого циклу:

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді