Статті за темою Навчальні плани та програми

Типові навчальні плани для 5-9 класів НУШ
У навчальному плані освітньої програми заклад освіти відображає перелік навчальних предметів та інтегрованих курсів для реалізації кожної освітньої галузі, а також орієнтовний перелік міжгалузевих інтегрованих курсів
124019
План виховної роботи школи на рік
Кожного року заступник директора школи складає річний план виховної роботи. Яку структуру річного плану обрати й чим його наповнити?
100613
Плануйте справи, щоб встигати
Універсального рецепту, як побудувати день, щоб і робочі, і особисті справи встигнути виконати, немає. Але ж у вас точно є знайомі керівники, які якось із ними справляються. Прочитайте цю статтю і дізналися чотири секрети, як встигати виконувати робочі та особисті завдання і залишатися в ресурсному стані.
2835
Як скласти освітню програму: від теорії до практики
Освітня програма — обов’язковий документ ЗДО. Педагогічні колективи мають право обирати для використання в роботі чинні освітні програми, перелік та особливості реалізації яких обговорює та схвалює педагогічна рада закладу дошкільної освіти.
27003
Готуємо дитину до школи за допомогою рухливих ігор
Під час рухливої гри дитина реалізує одразу два природні прагнення — гратися і постійно рухатися. Пропонуємо дві рухливі гри, які допоможуть розвинути у дитини довільність, увагу та координацію
2948