Школярі закликали українців не кидати тварин напризволяще у складні часи

Теми:
Вже шостий рік поспіль благодійний фонд Happy Paw разом із Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді проводить всеукраїнський конкурс для школярів «Гуманне ставлення до тварин».

Школярі закликали українців не кидати тварин напризволяще у складні часи

Як організувати командну взаємодію дітей

За умовами цьогорічного конкурсу діти мали «перевтілитися» в котиків або собачок і в образі тваринки звернутися до українців із закликами: «Усиновіть тваринку з притулку» та «Не зраджуйте тварин у складні часи». Свої відеороботи учасники викладали в соцмережах.

З вересня 2022 року конкурсна комісія отримала 1 069 відео, а в травні 2023 оголосила список переможців.

За цей час, у рамках акції «Подарунок для пухнастого», школярі з 58 закладів власноруч виготовили 348 м'якеньких лежаків, 23 дряпки, іграшки та будиночки для тваринок у притулках. 

 

 

Happy Paw — благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам. За 10 років існування фонд співпрацює вже з більш, ніж 140 притулками по всій Україні та розвиває програми віддаленої опіки, цільової допомоги та лікування тварин, популяризує адопцію та стерилізацію і виховує у дітей гуманне ставлення до тварин у рамках проєкту “Біоетика”. 

Проєкт “Біоетика” — унікальний освітньо-виховний проєкт, присвячений вихованню гуманного та відповідального ставлення до тварин у дітей. Тісно співпрацює з Міністерством освіти і науки України, Управліннями освіти, Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді, понад 5000 навчальними закладами дошкільної та загальної середньої освіти України, іноземними школами, притулками, зоозахисними організаціями та волонтерами, великими українськими компаніями.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
704

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49867

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді