Скільки дітей загинуло в Україні внаслідок збройної агресії РФ

За офіційними даними Офісу Генпрокурора, станом на ранок 1 червня більше ніж 1476 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ. 484 дитини загинули та понад 992 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Скільки дітей загинуло в Україні внаслідок збройної агресії РФ

Виховна робота з дітьми з ООП: три проєкти

Ці дані за офіційною статистикою та неостаточні.

За інформацією Офісу Генерального прокурора України, найбільше постраждало дітей у Донецькій області — 462, Харківській — 279, Київській — 128, Херсонській — 103, Запорізькій — 91, Миколаївській — 89, Дніпропетровській — 74, Чернігівській — 71, Луганській — 67.

  • 1 червня внаслідок ракетного обстрілу РФ м. Києва загинула 9-річна дівчинка та постраждала дівчинка 13 років.
  • 31 травня через обстріл військом РФ залізничної колії між с. Межиріч та с. Булахівка Дніпропетровської області травмовано 8-річного хлопчика.
  • 31 травня внаслідок обстрілу окупантами с. Широка Балка Херсонської області поранено 3-річну дівчинку.

 

Джерело: Телеграм-канал Офісу Генерального прокурора України

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді