В Україні запрацювала лінія підтримки та допомоги випадків кібербулінгу

Розпочала роботу безоплатна психологічна лінія підтримки для дітей, які постраждали від онлайн-ризиків

В Україні розпочала роботу безоплатна консультаційна психологічна лінія підтримки #stop_sexтинг для дітей, які постраждали від онлайн-ризиків.

Зокрема, за кваліфікованою психологічною допомогою можуть звернутися батьки, діти яких є постраждалими в інтернеті.

Як зазначають організатори проєкту, батькам та безпосередньо дітям варто звернутися за консультацією, якщо в інтернеті діти стикаються з погрозами чи шантажем, в разі вимагання інтимних фото в дітей і підлітків та кібербулінгу.

Фахівці лінії підтримки допоможуть у разі розповсюдження приватних фото та відео неповнолітніх іншими користувачами.

Окрім того, психолог допоможе знайти вихід із кризової ситуації, а також створити алгоритм протидії схожих ризиків і захисту дитини в інтернеті.

Щоб отримати кваліфіковану допомогу, необхідно заповнити анкету.

Консультації є конфіденційними та безоплатними.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Психологічна підтримка учнів, батьків та педагогів під час війни

Які техніки психологічної підтримки використовувати, щоб зберегти психічне здоров’я та підвищити адаптаційні можливості людини до складних умов та життя у стані тривоги, невизначеності та стресу
140

Безпечне освітнє середовище закладу освіти

Що таке безпечне освітнє середовище, його ознаки та принципи? Як забезпечити психологічно безпечне середовище? Як створити й упровадити у вашому закладі освіти.
109746

Прийоми першої психологічної допомоги в кризовій ситуації

Під час воєнних дій психіка людини перебуває в постійному напруженні та стресі. Вони можуть спричинити різні реакції та мати індивідуальні фізичні прояви. І якщо людину, яка знаходиться поряд з вами, помітно «накрило» емоціями, буде корисним знати мінімальний набір прийомів першої психологічної допомоги.
11140

Індивідуальна програма розвитку учня школи

Якщо у вашому закладі освіти є учні з особливими освітніми потребами, то для них потрібно розробити індивідуальну програму розвитку. Хто розробляє цей документ, на основі якої інформації та які частини він має містити?
100261

Індивідуальна програма розвитку дитини з особливими освітніми потребами — зразок

Індивідуальна програма розвитку (ІПР) – обов’язковий документ для дитини з особливими освітніми потребами, яка є вихованцем дошкільного закладу чи учнем школи. З’ясуйте все про зразки цих документів та скачайте собі шаблони
3820

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді