Хто складає примірне двотижневе меню, якщо у ЗДО немає медсестри
Переглядів: 1368
Теми:
Запитання
Хто складає примірне двотижневе меню, якщо в закладі дошкільної освіти немає сестри медичної?
Відповідь
Якщо у закладі дошкільної освіти немає сестри медичної, примірне двотижневе меню складає особа, яка відповідає за організацію харчування у закладі.
Цю особу призначає наказом керівник закладу (п. 1.22 гл. 1 Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах).
З відповідей «Післясмак вебінару з організації харчування в закладі дошкільної освіти» Ольги ЧИКАЛО,
головного спеціаліст відділу дошкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
Cтатті до теми

Останні новини
Усі новини
29
У МОН обговорили вимоги та цілі профільної середньої освіти
33
Відбулася конференція щодо втілення стратегії гендерної рівності в освіті
27
Долучайтеся до української спільноти «Мрія»
160
Уряд ухвалив рішення щодо перерозподілу субвенції
55
Статті за темою
Усі статті за темоюДіти та здорове харчування: що робити
Тримайте рекомендації ЮНІСЕФ зі здорового харчування. В умовах війни доступ до різних продуктів харчування може бути обмеженим. Але основні принципи здорового раціону залишаються такими самими, і їх важливо дотримувати в міру можливостей та наявних продуктів харчування
961
Контролюємо безпечність продуктів за системою НАССР
Окрім поняття «якість», існує поняття «безпечність». Саме воно є ключовим у системі, призначеній для управління ризиками у галузі виробництва харчової продукції, тобто HACCP
49154
Які продукти харчування та страви заборонені у ЗДО
Складено таблиці продуктів харчування і страв, заборонених у закладах дошкільної освіти взагалі, а також тих, що заборонені за означених умов
78354
6 порад, як організувати харчування, якщо ви перебуваєте в зоні бойових дій
Центр громадського здоров’я України надав поради, як спланувати та організувати харчування, якщо ви перебуваєте в зоні бойових дій.
1429
Принципи НАССР для закладів освіти
Щоб запровадити систему управління безпечністю харчування НАССР, в закладі освіти потрібно створити групу, яка у своїй роботі керуватиметься сімома принципами
28666