Результати НМТ за останні 4 роки будуть дійсними для вступу до вишу

У наступному році для вступу будуть дійсні результати НМТ за 4 роки

Результати НМТ для вступу до вишу

НОРМАТИВКА на 2024/2025 н.р.

У 2025 році для вступу до закладів вищої освіти будуть використовуватись результати національного мультипредметного тесту за 4 роки.

Таку норму містить законопроєкт про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2025 року, зареєстрований у Верховній Раді.

Як зазанчається в документі, у наступному році вступники до вишів зможуть використати для вступу результати НМТ, отримані у 2022, 2023, 2024 або 2025 роках.

Джерело: Освіта.юа

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Синхронне й асинхронне дистанційне навчання

Школи та учні вже пристосувались до нового формату навчання. Досить важко вибрати формат змішаного навчання з правильною комбінацією занять, яка була б комфортною і для закладу, і для учнів. Також потрібно обрати онлайн режим роботи – він може бути синхронним чи асинхронним. Давайте разом розбиратися в чому різниця.
86584

Як впровадити інклюзію у закладі освіти

Посібник «Впроваджуємо інклюзію в закладі освіти» для керівників закладів освіти та педагогів опублікували в Державній службі якості освіти. Він має допомогти освітянам у творенні якісного інклюзивного освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами.
4038

Атестація педагогів: що нового

Як цьогоріч провести атестацію педагогів, якими нормативними документами керуватися та що врахувати – поради у статті
167948

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді