Українські школи можуть стати учасниками благодійної акції від Нацбанку

Нацбанк запрошує школи до благодійної акції зі збору монет

Українські школи можуть стати учасниками до благодійної акції від Нацбанку

Знаймо українську: практичний довідник

Національний банк України та Superhumans Center проводить благодійну акцію зі збору монет #SuperCoins. Таку інформацію повідомили в Центрі фінансових знань «Талан». 

Мета акції — зібрати кошти для допомоги українським військовим, які постраждали внаслідок бойових дій. У межах акції можна здавати банкноти та монети, що перебувають в обігу.

Акція триватиме до 29 листопада 2024 року включно. 

Для того, щоб стати учасником акції можна принести зібрані монети у найближче відділення одного з банків-партнерів ініціативи:

  • АТ КБ «ПриватБанк»;
  • АТ «Ощадбанк»;
  • АТ «ПУМБ».

Потім потрібно переказати кошти на рахунок Superhumans Center (перелік відділень та реквізити можна знайти за посиланням).

Картка контролю організації ігрової діяльності: СКАЧАТИ

Окрім того, у межах акції відбуватимуться кілька заходів для закладів освіти.

1. Конкурс «Монети вдячності», під час якого заклади освіти, що беруть участь в акції зі збору монет #SuperCoins, створюватимуть мозаїки із зібраних монет на тему вдячності українським військовим, які захищають Україну від ворога.

Конкурсна робота може складатися з малюнків, фотографій, окремі елементи яких викладені чи прикрашені монетами.

Алгоритм дій для участі у конкурсі:

  • Стати учасником акції зі збору монет #SuperCoins та зібрати монети для допомоги українським військовим.
  • Продумати ідею створення конкурсної роботи: візуальну частину (малюнок, фото та мозаїка із зібраних монет на патріотичну тему) та слова вдячності.
  • Створити конкурсну роботу, зробити її фото (формат — jpg, png) та надіслати до 29 листопада 2024 року включно, заповнивши форму подання конкурсної роботи.
  • Здати зібрані монети до банку-партнера акції.

Роботи від закладів освіти мають подавати педагоги або працівники. Кількість учасників і конкурсних робіт від одного закладу освіти необмежена.

Наприкінці буде визначено п’ять переможців, які отримають сувенірну брендовану продукцію. Всі учасники отримають сертифікат про участь (інструкція для закладів освіти).

2. Освітня бесіда з дітьми «Поважай та розумій» — це бесіда педагогів з дітьми про правила комунікації та етику спілкування з особами з інвалідністю. Протягом заняття діти дізнаються, як взаємодіяти, виявляючи повагу, уникати стереотипів, правильно використовувати мовні конструкції та створювати атмосферу взаєморозуміння під час спілкування з особами з інвалідністю.

Експерти Національного банку та Superhumans Center розробили матеріали, за допомогою яких викладачі будь-яких предметів за бажанням можуть провести бесіду з дітьми у своєму закладі освіти. Матеріали складаються з конспекту для педагога та презентації.

Освітяни, які проведуть цей захід, отримають подяку від Національного банку. 

Для того, щоб долучитися потрібно:

  • заповнити форму реєстрації;
  • організувати освітню бесіду та зробити публікацію в соціальних мережах про проведення заходу з хештегами #ПоважайРозумій, #SuperCoins, #ЩедрийВівторок;
  • подати звіт до 06 грудня, надіслати його на адресу електронної пошти: [email protected] (щоб заповнити форму звіту, завантажте її). 

Подяки педагогам будуть надіслані до кінця грудня 2024 року.

За матеріалами Талан

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді