На платформі DREAM з’явилися нові функції

У Міністерстві освіти і науки розповіли про нові можливості платформи DREAM

Оновлення платформи DREAM

Як сформувати безпечне і здорове освітнє середовище

Як зазначили на сайті Міністерства освіти і науки, відтепер усю інформацію щодо розподілу субвенції на облаштування укриттів і харчоблоків зібрано в окремому блоці «Фінансові програми». 

Таким чином кожен користувач платформи може подивитися критерії добору, ознайомитися із заявками, списком погоджених проєктів і причинами відмови у фінансуванні.

Окрім розподілу субвенцій, DREAM продовжує бути платформою для залучення донорських коштів. Громади, які не отримали субвенцію на облаштування безпечних освітніх просторів, мають можливість залучити кошти від міжнародних партнерів або донорів, подавши заявку на платформі DREAM. 

Також тепер у картці кожного проєкту, що заведено в екосистему DREAM, з’явилася кнопка «Підтримати проєкт зараз». Відтепер потенційний інвестор чи експерт може звернутися до представників громади, що ініціювала проєкт відновлення чи модернізації, з пропозицією про співпрацю через форму зворотного зв’язку.

Щодо додаткових матеріалів про розроблення проєктно-кошторисної документації, облаштування та фінансування укриттів, їх можна знайти на порталі «Моя Фортеця». Отримати відповіді на запитання щодо безпечних освітніх просторів і розроблення ПКД можете в телеграм-чаті підтримки.

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді