Долучайтеся до громадського обговорення проєкту щодо Положення масових заходів позашкільної освіти

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт «Положення про всеукраїнські організаційно-масові заходи художньо-естетичного напряму позашкільної освіти»

Положення про масові заходи в позашкільній освіті

План роботи на літній період

У Міністерстві освіти і науки України пропонують для громадського обговорення проєкт «Положення про Всеукраїнські організаційно-масові заходи художньо-естетичного напряму позашкільної освіти».

Детальніше ознайомитися зі змістом проєкту та пояснювальною запискою до нього можна в прикріплених документах. 

Метою розробленого проєкту є вдосконалення механізмів організації та проведення Всеукраїнських організаційно-масових заходів художньо-естетичного напряму позашкільної освіти, упровадженню освітніх проєктів у сфері позашкільної освіти.

Передбачається, що вдосконалення нормативно-правової бази функціонування художньо-естетичного напряму позашкільної освіти допоможе сприяти виявленню, розвитку та підтримці юних талантів та обдарувань, залученню дітей та молоді до активної творчості за принципами і методами STEAM-освіти та набуттю мистецьких компетентностей.

Коментарі, зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту Положення можна надсилати до 20 липня 2024 року за електронною адресою: [email protected], [email protected] (з поміткою Положення «Заходи») (Український державний центр позашкільної освіти) шляхом подання пропозицій до конкретних норм Положення. Контактна особа: Демедюк Юрій Григорович: [email protected].

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250747

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді