У МОН затвердили програму підвищення кваліфікації для директорів шкіл щодо реформи харчування

МОН затвердило комплексну програму підвищення кваліфікації директорів шкіл із реформи харчування

Підвищення кваліфікації для директорів шкіл

Чи правильно оформлюєте додатки до наказів

Міністр освіти і науки Оксен Лісовий підписав наказ про затвердження Типової освітньої програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти за напрямом «Впровадження реформи шкільного харчування». 

Відповідна програма розроблена у співпраці МОН із регіональними освітніми установами Волині та Полтавщини.

Детальніше ознайомитися зі змістом наказу можна в прикріпленому документі. 

Метою програми є надання директорам всебічної підготовки для впровадження реформи. Зокрема програма охоплює теми від розуміння цілей до практичних навичок організації харчування, включаючи оновлення меню, контроль якості та співпрацю з батьками.

Курс розрахований на 15 годин і може проводитися очно, дистанційно або у змішаній формі. Особливий акцент — розвиток менеджерських, комунікативних та інноваційних компетентностей.

Передбачається, що програма покращить якість харчування учнів та сформує в дітей здорові харчові звички. Курс буде доступний на онлайн-платформах Інститутів післядипломної освіти.

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді