Долучайтеся до громадського обговорення щодо оновлення порядку конкурсу підручників і посібників

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт оновленого порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників

Оновлення конкурсного відбору підручників

Протокол засідань команди психолого‑педагогічного супроводу

У Міністерстві освіти і науки висунули для громадського обговорення проєкт оновленого Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників.

Мета розробленого проєкту — удосконалити процедури проведення конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників закладів освіти (далі — конкурс) в умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану.

Чи правильно оформлюєте додатки до наказів

Детальніше ознайомитися з проєктом оновленого Порядку можна в прикріпленому документі. 

Навчальна література, що видається (повторно видається) за рахунок коштів державного бюджету для використання в освітньому процесі в закладах загальної середньої освіти, відбирається за конкурсом на основі вибору закладів освіти, здійсненого педагогічними працівниками. 

Наразі конкурс проводиться відповідно до Порядку, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 21 вересня 2021 року № 1001, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2021 року за № 1483/37105.

Свої коментарі, зауваження та пропозиції до проєкту можна надсилати до 21 червня 2024 року за електронними адресами: [email protected], [email protected] та [email protected].

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250748

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді