Долучайтеся до громадського обговорення щодо оновлення порядку конкурсу підручників і посібників

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт оновленого порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників

Оновлення конкурсного відбору підручників

Протокол засідань команди психолого‑педагогічного супроводу

У Міністерстві освіти і науки висунули для громадського обговорення проєкт оновленого Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників.

Мета розробленого проєкту — удосконалити процедури проведення конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників закладів освіти (далі — конкурс) в умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану.

Чи правильно оформлюєте додатки до наказів

Детальніше ознайомитися з проєктом оновленого Порядку можна в прикріпленому документі. 

Навчальна література, що видається (повторно видається) за рахунок коштів державного бюджету для використання в освітньому процесі в закладах загальної середньої освіти, відбирається за конкурсом на основі вибору закладів освіти, здійсненого педагогічними працівниками. 

Наразі конкурс проводиться відповідно до Порядку, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 21 вересня 2021 року № 1001, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2021 року за № 1483/37105.

Свої коментарі, зауваження та пропозиції до проєкту можна надсилати до 21 червня 2024 року за електронними адресами: [email protected], [email protected] та [email protected].

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді